Erkeklerin cinsel fantezileri Erkeklerin cinsel fantezileri Erkeklerin cinsel fantezileri

Diğerleri gibi değil 
En sık görülen erkek erotik fantazilerinden bir diğeri, olağandışı görünüme sahip bir kadınla seks yapmaktır. Ve her şey anlamına gelebilir - muhteşem formlarda bir bayana sahip olma arzusundan ve siyah güzelliği olan fırtınalı bir gecenin fantezisiyle sona ermekten. Bu arada, erkekler genellikle dövmeleri ve vücut pirsingleri ile kadınları hayal ediyor ve en beklenmedik yerlerde, orijinal saç rengine sahip kızlar ... 

Daha güçlü seks temsilcileri, genç bir bayanın farklı görünmesi durumunda, onunla seks yapmanın sıradan bir kızla seks yapmaktan çarpıcı şekilde farklı olacağı anlamına gelir. Beğen ya da beğenme, sadece kendin için deneyimleyerek öğrenebilirsin. 

Zor oyunlar 
Genellikle, liderlik görevini yerine getiren ve diğer insanları kontrolünde tutan erkekler kendilerini “itaat etmek” isterler, ancak ofisteki değil, yalnızca sevgili ile. Bir deri korse, yüksek topuklu ve elinde bir kamçı ile "sıkı metresi" hakkında fantezileri her üç kendine yeterli ve başarılı bir adamı heyecanlandırıyor. 

Aynı zamanda, sorunun tersi de var - çoğu baylar, en azından bir kerelik oyun çerçevesinde tokat, emir ve ikinci yarının emirleriyle yargılanan duyguları atma konusunda baskın bir rol üstlenmekten eskişehir escort çekinmiyor. 

Gizli gözlemci 
Seks endüstrisinde, geleneksel erotik ürünler mağazalarına ve striptiz kulüplerine ek olarak, "peep show" adı verilen ve gözetleme efektini yaratmanıza izin veren oldukça popüler bir eğlence var. Ve gerçekten, röntgencilik - oldukça yaygın bir erkek fantazisi. 

Gözlerden uzak bir yerden samimi bir şeyi gözlemlemek sizi heyecanlandırır ve kışkırtır ve bunun cezasız kaldığını ve arzu nesnesine dokunmayı engellediğinin farkına varmak sizi gerçekten deli yapar. Bu nedenle, sık sık bir erkek, sevgilisinden kendisini okşamasını, samimi bir fotoğraf çekmesini ve postaneye göndermesini isteyebilir. 

Merhaba ve hoşçakal 
Kalıcı bir ilişki ya da evlilik içinde olanlar da dahil olmak üzere çoğu erkek, tanıdık olmayan bir kadınla, çıplak, yaygın ve tek kullanımlık seks hayal eder. Fantezilerinde, eylemler böyle gelişir: bir barda bir bakışta buluşurlar, tuvalete bir kelime atmadan söylerler ve orada birbirlerinin adını bile tanımadan, umursamaz seks yaparlar. Ve ondan sonra, yolları sonsuza dek ayrılır. 
Çoğu durumda, potansiyel olarak böyle bir fırsat ortaya çıksa bile, birçok erkek bunu yapmaya cesaret edemez. Ama ne tür bir erkek canavarı olabileceğinizi hayal etmek, cömertliğinizi ve iddialılığınızı göstermek diğer tüm insanlar için keyiflidir. 
 

Elbette, birçok erkek daha "dünyevi" cinsel fantezilere sahiptir, bu da öğrenmesi ve gerçekleştirmesi gerçekçidir. Mersin esort bayantavsiyesi: Eğer ilişkiniz güvenli ve açıksa, insanla isteğini tartışabilir ve hatta belki farkına varabilirsiniz. Öte yandan, rüya dünyası her zaman gerçeklikten daha tatlı olduğu için, birçoğunun tamamen hayel ve duyusal düşünceler alanında kalması gerekir. Her durumda, beklenmedik bir dönüşüm veya aksiyon ile yansıma ve sürpriz yapma fırsatını yakalayacak ve adamınızı memnun edeceksiniz.